HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Megállj a szabad rablásnak

Kisgazda 2009.09.26. 00:40

Hanó Miklós, Békéscsaba Fideszes-kisgazda alpolgármestere sikerrel mozgósított a magyar föld védelmében.

 
Árverésen kívántak Békéscsaba város határában milliárdos értékben elkótyavetyélni kárpótlási jegy ellenében, a tényleges érték tizedéért, huszadért olyan földeket, amelyeknek az értéke később a sokszorosára emelkedik. Ezzel az akcióval a kárpótlási jeggyel már nem rendelkező magyar gazdálkodók helyett pénzügyi befektetők számára nyílt volna befektetési lehetőség.

Hanó Miklós minden fórumon tiltakozott ebben az ügyben, széleskörű összefogást tudott létrehozni, és most kénytelen volt a hatalom meghátrálni, elrendelték az árverés felfüggesztését. Ez Békéscsaba sikere is, hiszen a városvezetés igényt tart a földekre a város városfejlesztési koncepciójának részeként.

Egyetlen négyzetméter földet sem hagyhatunk kótyavetyére kerülni, mert ez a magyar nemzet kizárólagos tulajdona, amelyet meg kell őrizni. A föld védelmét a Kisgazdák, a Szövetség folytatja.

(kpe.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr961407767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása