HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Javaslat és lehetőség a közvetlen kapcsolattartásra

Kisgazda 2009.05.28. 23:29

Derdák Dénes levele a KPE-KPSZ tagjainak és szimpatizánsainak.

DERDÁK DÉNES
KPE-KPSZ

1358 Bp. Széchenyi rkp 19.
Fidesz-MPSZ, Kisgazda Munkacsoport
061-441-5386 0620-9762-415
fax: 061-441-5353
kpe@fidesz.hu


Tisztelt Tagtársam, Kedves Kisgazdák!

Az évek folyamán a különböző kampány- és választási időszakokban talán nem jutott elég idő a felmerülő aktuális ügyeink megvilágítására és megbeszélésére. Sajnos még a személyes találkozások esetében, a regionális találkozókon, fórumokon sem. A jövőben ezen közösen változtatni szeretnénk. A 18 és 35 év közötti kisgazdák az ifjúsági tagozat létrehozásával már fórumot teremtettek maguknak. Mostani javaslatunkkal a többi korosztály felé is nyitni szándékozunk, felajánlva számukra egy hasonló lehetőség megteremtését.

Ezért kérjük, érdeklődésére számítva, hogy gondolatait, kérdéseit, javaslatait ossza meg velünk, hogy kapcsolattartásunk közvetlenebbé váljon, és hogy kérdések ne maradjanak kibeszéletlenül. Ez a helyi szervezetek és az országos vezetés számára egyaránt gyümölcsöző.

Megtisztelő megkeresését kötetlen formában telefonon, faxon levélben vagy e-mailben várom, és ugyanezen a módon válaszolni fogok.

Végezetül arra kérem Önt, aki olvasta levelemet, adja tovább családtagjainak, barátainak, ismerőseinek. Előre is köszönöm.

Budapest, 2009. május 25.

Bort, búzát, békességet:

Derdák Dénes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr811150016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása