HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Tito az SZDSZ-ben

Kisgazda 2009.05.08. 05:35

Felszállt a füst, mindent tudunk az SZDSZ kampánystratégiájáról. Ennyit mondok: Tito Ortiz. Már csak benne bízhatnak honi liberátoraink. Tito Ortizról annyit kell tudni, hogy származására nézve mexikói, szabad demokrata szempontból tehát rendben, nem magyar, lehet szeretni a másságáért. Foglalkozására nézve Tito Ortiz bokszoló. Adja, kapja a pofonokat, mint az SZDSZ vezetése a saját küldötteinek mandátumát és ülőhelyét elnökválasztás idején.

Tito Ortiz az SZDSZ utolsó reménysége. Mégis, erre a szent emberre rútul a gonosz szerepét osztották a kék drapériás bábszínházban. Tito Ortiz az SZDSZ plakátján voltaképpen egy primitív magyart, egy acsargó állatot testesít meg, micsoda, hogy én ilyenekre szavazzak, anyukám, abból nem esznek Orbánék, gondolom, efféle felismeréseket remél Fodor agytrösztje az egyszerű állampolgártól.

Fájdalom azonban, Tito Ortiz sombrerót soha nem látott kopasz feje alatt csak az "árpádsávosok" kifejezés árulja el, két menet között miről ábrándozik emberünk a szorító sarkában. Talált, süllyedt, a kirekesztő és szélsőséges Mexikói Gárda tagja ő, szabadidejében a lakosság 0,000012 százalékát kitevő helyi cigányságot vadássza fekete autóból kihajolva, éjnek idején. Ha esetleg Tito Ortiz együtt fényképezkedett Kuncze Gáborral, labdával a hóna alatt, joggal tarthat attól, hogy őt is lelövik, mint egy veszett kutyát. Ez szokott történni ugyanis az emberrel, ha sokat forgolódik SZDSZ-es politikusok között.

De tényleg: tud egyáltalán arról Tito Ortiz, hogy egy kelet-közép-európai pártocska kampányarcnak használja? Ajánlom, fizessék ki tisztességgel, különben meglehet, hogy – köreiben cseppet sem szokatlan módon – minden szembejövő szabad demokratát lefejel a guadalajarai főutcán. Azt már megüzente: ha szívóznak vele, kíméletlenül szétveri az arcát az előző kampányfigurának, Kovács Pistikének.

Szentesi Zöldi László
MH

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr661109240

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: GayBears Blog 2009.05.08. 14:15:03

Plakátkiállítás, EP választás 2009.Az szdsz profi ami a kampányokat és a gyűlöletkeltést, uszítást illeti (ezeket profibban műveli már mint a Jobbik vagy korábban a Miép). Legutóbbi kampányában ismét az emberek félelmeire apellál, illetve a félelemkeltéss…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása