HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Ciántablettát a magyarnak?

Kisgazda 2009.03.11. 03:02

Polgárháború szélére sodródott vagy sodorják Magyarországot? Itt az újabb példája a magyar nemzet bomlasztásának, amit a médiákon keresztül végeznek szisztematikusan a pénzvilág hajcsárai.

Kuncze Gábor az SZDSZ országgyűlési képviselője, volt elnöke, és hazánk volt belügyminisztere, jelenlegi celeb riporter a következőket merte mondani a Klub Rádióban: "és olyan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy legszívesebben az ember tényleg ciántablettát osztogatna nekik, hogy jussanak már túl a problémájukon."

Ez nagyon durva semmibe nézése, megsértése azoknak a magyar embereknek, akik saját hazájukért felelősséggel gondolkoznak és éreznek. A ciántablettás beszólásával Kuncze igazolja azt a dolgot, miszerint a jelenlegi hatalmat használók tudatosan, folyamatosan provokálják a magyar nemzetet, a magyarságot. Sértegetnek, gúnyolnak bennünket, úgy tesznek, mintha nekik mindent meg lehetne tenni! Ki kell mondani, ez tudatos dolog. Azt már nagyon régóta láthatjuk, hogy az SZDSZ-nek valami teljesen más cél lebeg a szeme előtt, mint a magyarság érdekeinek a megfelelő képviselete. Ennek masszív példáját adták 2004. december 5-ei népszavazáson a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaállítása elleni kampányukban. Foggal-körömmel mindent elkövettek, hogy a Trianoni határokon kívül élő magyarok ne kapjanak magyar állampolgárságot, ezáltal ne válhassanak újra az ezer éves történelmünk jelenkori részeseivé. De térjünk vissza a ciántablettához!
A náci Németországban volt divat ciántabletta a II. világháború idején, a minél gyorsabbi halál elérése érdekében. Azért is felettébb érdekes ez a mondat egy másokat állandóan rasszistázó, fasisztázó liberális párt prominens emberétől. Mivel ők minden lehetőséget megragadva szélsőségekkel vádolnak mindenkit akit csak tudnak. Kuncze Gábor kimondta, ami a szívét nyomta. Gyurcsány is kimondta már ezt korábban: "El lehet innen menni".
Felsorolok olyan dolgokat, amelyek az SZDSZ ténykedéséhez köthetőek az elmúlt évekből: Emlékezünk a közelmúltból Molnár Lajosra és Horváth Ágnesre a Gyurcsány-kormánynak a két SZDSZ-es egészségügyi miniszterére, akik negatív politikai népszerűségükbe bele is buktak. De emlékszünk kakaóbiztos számítógépekre, digitális iskolatáblákra, kórházi széfekre, Kovács Pistire, a lop-stop táblára, az erzsébetvárosi ingatlanpanamára, a ferencvárosi kopogtatócédula fénymásolásra. Az SZDSZ elnökválasztására Kóka János és Fodor Gábor közötti szavazat csalásra. Wekler Ferenc országgyűlés alelnöke körüli szőlőültetvény-telepítési botrányára. Kóka János szavazatvásárlási ügyére Drávapiskiben Baranyában. Demszky Gábor Horvátországi nyaralója és terepjáró bérlése. Budapesten a 4-es metró induló költségvetésére 350 milliárd forint volt, most már közel 600 milliárdnál tartanak, Demszkyék, és sorolhatnám tovább...

Azt a kifejezést Kuncze úr vezette be a köztudatba, hogy: "Megélhetési bűnözés" Ők ezt alkalmazzák? Már 1997-ben kimutatta a fogafehérjét Kuncze, amikor belügyminiszter volt és a minisztériuma elutasította Wass Albert, Amerikai Egyesült Államokban élő magyar író és költő állampolgársági kérelmét. Később Amerikában élő magyarok nyomására adtak egy 1-évre érvényes állampolgársági igazolást Wass Albertnek, aki nemsokkal utána meghalt. Amikor Kuncze már nem lesz, Wass Albert verseit akkor is szavalják kicsik és nagyok szerte a világban, és viszik a hírét a magyar népnek.

Ez a versszak pont ide illik Wass Albert Üzenet haza című költeményéből:

Üzenem a földnek: csak teremjen,
ha sáska rágja is le a vetést.
Ha vakond túrja is a gyökeret.
A világ fölött őrködik a Rend,
s nem vész magja a nemes gabonának,
de híre sem lesz egykor a csalánnak;
az idő lemarja a gyomokat.
A víz szalad, a kő marad,
A kő marad.

Végül emlékezzünk Horn Gábor szavaira, amelyeket 2008 áprilisában, az MSZP-SZDSZ számára elbukott szociális népszavazás éjszakáján mondott, az SZDSZ-es akkori államtitkárt:

"Nem azt mondták Feri, hanem azt, hogy menj a...! Valljuk be!"
Kedves Újságolvasó: Ezek ilyen emberek! A világválságra hivatkoznak, közben ők vidáman élnek, zsákkal viszik haza a pénzt, és minden felelősség lepereg róluk. Mi meg jussunk túl a problémáinkon, ahogy akarunk, ehhez még gyorsanölő mérget is kaphatunk, ebben a Kuncze által rettenetesnek mondott országban!

Balogh Lajos

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr55995143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása