HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

A Magyar Rendőrségnek nem könyöradományra, hanem hatékony, azonnali segítségre van szüksége

Kisgazda 2009.02.11. 03:53

Dr. Turi-Kovács Béla sajtóközleménye

A Fidesz-frakcióban dolgozó kisgazda parlamenti képviselők megdöbbenéssel és felháborodással értesültek arról, hogy Veszprémben az egész magyar társadalmat megrázó, súlyos, visszataszító gyilkossággal végződő bűncselekményt követettek el csoportosan olyan emberek, akik magukat a törvényen kívül helyezik.

Valamennyiünkben felháborodást keltett az a tény, hogy az egyik köztelevízióban magát szakértőnek mondó személy, aki egyébként a bűncselekmény részleteiről semmit nem tudott, nyilatkozatával azonnal az áldozatokat támadta meg, és kelt a bűnelkövetők védelmére.

A Magyar Rendőrség évek óta egyre nehezebb körülmények között végzi áldozatokat is vállalva a munkáját. Nyomorúságos fizetés mellett, a túlórák elszámolása nélkül, szakmai elhivatásból teljesítik a rendőrök kötelességüket. A rendőrség azonban megítélésünk szerint, - a Kormány sorozatos mulasztásai következtében - lehetőségeinek szélső határáig ért el. Azonnali, legalább 10-15 milliárd forintnyi költségvetési átcsoportosításra van szükség a rendőrség hatékony munkájának elősegítése érdekében, a Magyar Rendőrségnek nem alamizsnára van szüksége.

Az egész magyar társadalomnak árt, bőrszíntől, felekezeti hovatartozástól, politikai meggyőződéstől függetlenül az, aki a rendőrséggel szemben bűnözők pártjára áll. A Szövetség kisgazdái készen állnak arra, hogy a társadalom érdekében parlamenti munkájuk során a hatékony bűnüldözés érdekében minden törvényhozói segítséget biztosítsanak a rendőrség számára.

Dr. Turi-Kovács Béla
a Kisgazdák elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr53936178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása