HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Ifjú kisgazda klubdélután-sorozat indult

Kisgazda 2009.02.02. 18:06

A budapesti ifjú kisgazdák 2009-ben kétheti rendszerességgel klubdélutánt tartanak a polgári kisgazdák Polgárok Házában található helységükben.

Az első alkalomra január 24-én, szombaton került sor, amikor a résztvevők a délután folyamán közös társasjátékozással töltötték az időt. "Ezek az alkalmak azért nagyon fontosak, mert ilyenkor derül ki: a KPE Ifjúsági Tagozata elsősorban a barátságról és a szeretetről szól. A közösséghez tartozás fontos érték egy olyan világban, amelyben az önzőség, az egoizmus és a másokon való átgázolás sajnos egyre gyakoribb hétköznapi tapasztalat." - fogalmazott Harangi Fülöp, a tagozat ügyvezető alelnöke, aki a klubdélután-sorozat szervezője is.

A klubdélután-sorozat második alkalmát január 30-án tartották az ifjú kisgazdák, növekvő létszám mellett. A KPE IT tagjai a klubdélután folyamán műveltségi vetélkedőkkel és kártyajátékokkal töltötték az időt. "Manapság, amikor az elmagányosodás és a reményvesztettség időszakát éljük, különösen fontos, hogy a fiatalok olyan közösségek tagjai lehessenek, ahol a hétköznapi gondoktól függetlenül megélhetik a szabadság, a szeretet és az összefogás építő erejét. Bibó István is valami ilyesmire gondolhatott, amikor a szabadság kis köreiről értekezett. Az ifjú kisgazdák számára a legfontosabb: a közösségépítés olyan értékek mentén, amely a direkt politikával nem foglalkozó fiatalok szívének is kedves lehet. S az, hogy mindemellett a mai ifjú kisgazdák jelenthetik majd az évszázados mozgalom jövőjét, már csak hab a tortán." - mondta Chladek Tibor, az ifjúsági tagozat vezetője.

A klubdélutánok időpontjai az ifjúsági tagozat honlapján (www.kisgazdait.mlap.hu) kerülnek feltüntetésre. A fővárosi ifjú kisgazdák a közeljövőben közös múzeum- és színházlátogatásokat is terveznek, valamint a tavasz beköszöntével kellemes kirándulásokat, könnyű túrákat is szerveznek majd.

(kpe.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr64918576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása