HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Ötvenhat természtbarát madáretető készült Gyulán

Kisgazda 2008.11.27. 08:13

Az első városi madáretető- és odúkészítő versenyt hirdették meg a közelmúltban a 3-18 éves korosztály számára a Gyulai Kisgazdák és a Hagyományőrző Gazda- és Kertbarát Kör Gyulán.

Werner György, a verseny szervezője elmondta, felhívásukra összesen 56, ötletesnél ötletesebb pályamunka érkezett. - Feltétel volt, hogy természetbarát anyagokból készüljenek a madáretetők, és hogy tartósan megfeleljenek a célnak - mondta lapunknak Werner György. - A zsűrizés és díjazás után ugyanis a város közterületein, intézményeinél helyezzük el ezeket.

Cs. Á. Békés Mergyei Hírlap

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr77790778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sallai Csilla 2008.11.27. 09:38:20

De kár,hogy nincsenek róluk fotók

Erzsi 2008.11.27. 17:31:50

Nagyon szép kezdeményezés, hisz évről -évre fogynak az erdők ezzel a madarak kiszorulnak a városokba, viszont a civilizáció ad lehetőséget a táplálkozásukra, /szemetes kukák környéke, de ez legalább olyan káros is lehet rájuk. Nekem is van madár etetőm az erkélyen elhelyezve, mert a macskák is írtják őket ha le adnak nekik enni a földre

katolnai 2008.11.29. 07:49:43

Kedves, jóérzéseket keltő cikk, mert jó tudni, h vannak emberek, akik segítik, szeretik a madarakat, ez különösen fontos a mai - egyre jobban eldurvuló, elidegenedő világunkban.
süti beállítások módosítása