HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Szövetségben a sikerért

Kisgazda 2008.11.23. 23:20

A Kisgazda Polgári Egyesület és a KPE Ifjúsági Tagozat budapesti tagjaiból verbuválódott kampánycsapat a szövetségesi hűség jegyében segítette a Fidesz jelöltjének a ferencvárosi időközi országgyűlési képviselőválasztásokat megelőző kampányát.

A Budapest különböző kerületeiből érkező kisgazda aktivisták ajánlószelvényt gyűjtöttek, egyúttal tájékoztatták az érintett polgárokat az időközi választás fontosságáról, ahol nemcsak a kerület országgyűlési képviselőjének személyéről születik döntés, hanem lehetőség kínálkozik a kormányzati politika határozott elutasítására is.

A polgári kisgazdák elsősorban a nehéz szociális körülémnyek közt élő polgárokat és a kisgazda érzelmű szavazókat kívánják megszólítani a kampány folyamán.  

Kékesi Márton
a KPE fővárosi elnöke

Chladek Tibor
a KPE IT elnöke

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr32785118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása