HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Változtatási tilalmat

Kisgazda 2008.11.04. 04:30

A Kisgazda Polgári Szövetségpárt XVIII. kerületi szervezete az elmúlt év legnagyobb eredményének tekinti, hogy a Cséry-telepre tervezett szennyvíziszap-komposztálót egységesen utasítják el a politikai pártok, a civil szervezetek és a kerületet irányító MSZP-SZDSZ többség is.

Azonban sajnálattal tapasztaljuk, hogy a Fővárosi Önkormányzat minden szakmai érv ellenére továbbra is a komposztáló megvalósítása mellett van. Ezt támasztja alá az a tény, hogy a főváros most írt ki közbeszerzési eljárást a Cséry-telepre tervezett beruházás kivitelezésére és a Külső kerületi körút építésének bizonytalansága miatt új útvonalra kért szállítási engedélyt a környezetvédelmi hatóságtól.

Álláspontunk szerint a főváros egy szűk befektetői csoport érdekeit tartja szem előtt amikor a beruházás megvalósítása mellett áll ki, mivel a szennyvíztisztitóból nyert iszapból hatalmas üzletet lehet csinálni. Ez ugyan jó a befektetőnek, de az ott élők érdekeivel ellentétes. Ugyanis nem a befektetőknek kell elviselnie a megnövekedett teherautó forgalmat, illetve a zajt, port, bűzt és az ezekből fakadó ingatlan értékvesztést, hanem az ott élő polgárok népes táborának.

Mi polgári kisgazdák arra kérjük a kerületi önkormányzatot, hogy rendeljen el az ott élő polgárok érdekeit szem előtt tartva változtatási tilalmat a Cséry-telepre!

Harangi Fülöp
Kisgazda Polgári Szövetségpárt
XVIII.kerületi elnöke

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr57748674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabolcs Csaba 2008.11.04. 13:19:08

Az észérvek eltörpülnek ott, ahol "hatalmas üzletet lehet csinálni."
süti beállítások módosítása