HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Nyugdíjasok és politikusok találkozója

Kisgazda 2008.10.14. 17:06

A Kisgazda Polgári Szövetség és annak parlamenti munkacsoportja Gyurcsány Ferenc azon ötletét, hogy "nemzeti csúcsot" kíván létrehozni, a meghirdetésétől kezdődően a magyar államberendezkedéssel és az alkotmányos renddel ellentétesnek tartotta.

Számunkra rendkívül megnyugtató, hogy Sólyom László köztársasági elnök úr világosan fogalmazta meg álláspontját, amely szerint ez a találkozó "nem szolgálja a felelősségi viszonyok tisztázását" továbbá nagyon határozottan megállapítja, hogy "az állam nem így működik".

A Kisgazdák álláspontja szerint ezek után két eset lehetséges: vagy nyugdíjas-politikus találkozó jön létre szombaton, vagy az állam szabályozott működésével ellentétes tanácskozásra kerül sor. A jelenlegi, az egész országot érintő válságos helyzetben egyik sem tekinthető szerencsésnek.

Dr. Turi-Kovács Béla
a KPE-KPSZ elnöke

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr36713779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imre - 2008.10.14. 23:13:36

Ezt a Túrit se tartottam soha egy lumennek, de mintha kezdene ő is tisztábban látni.

Erzsi 2008.10.14. 23:22:16

Lehet, hogy nem jól látom, de ez megint cirkusz, "cirkusz kell a népnek...", csak már a nép többsége ezt nagyon unja

Miklós 2008.10.15. 13:38:49

Turi Kovács megint tisztán látja a helyzetet, és kivételesen Sólyom László is. Kiváncsi vagyok , hogy Orbán V. és Semlyén Zs. Mivel indokolja részvételét ebben a CIRKUSZBAN ???

Miklós 2008.10.16. 11:57:45

Szerintem egyedüli ok, hogy O.V. kicsit visszafogja, ha elszalad Gy. szekere nagyon
süti beállítások módosítása