HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Szíki Károly lett a kisgazdák régiós vezetője

Kisgazda 2008.09.22. 16:04

Vitéz Szíki Károly lett a vezetője a négy megyét magába foglaló észak-köz ép-magyarországi kisgazda régiónak.

Ez volt az utolsó régió, amely megalakult, s mivel itt van a legnagyobb szegénység, ez egyben a legproblémásabb régió is - mondta Dr. Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Szövetség országos elnöke.

Borsod, Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megye tartozik a legutoljára létrejött kisgazda régióhoz. Turi-Kovács Béla szerint viszonylagos egység alakult ki a kisgazdák között. Csak azokkal a kisgazda erőkkel tartják a kapcsolatot, amelyek a Fidesz szövetségi rendszerén belül kívánnak működni. Tudják, hogy nem a kisgazda szövetségen múlik az előrehozott választás, de óhajtják - fogalmazott Turi-Kovács. Hamarosan kiválasztják azokat az embereket, akik a szövetség országgyűlési képviselő jelöltjei lesznek.

A régió egyik értelme, hogy - egyesítve az erőket - olyan fontos ügyeket tudjon országossá tenni, mint az egri kórház ügye. Szíki Károly és Ördög István egyik feladat az, hogy minden kisgazdát mozgósítson a kórház védelmére - fogalmazták meg a kisgazdák regionális értekezletén.

Szíki Károly elmondta: a kisgazdák akadályozták meg az egri kórház azonnali átadását, azóta is folyamatosan jelen vannak és demonstrálnak.

A vidékpolitikával kapcsolatban Turi-Kovács megjegyezte: világos és egyértelmű program kell, amely a termelőt, a felvásárlót, az értékesítőt is magába foglalja.

(Tv Eger)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr56675995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása