HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Hét kórházmentőt Fodor kórházigazgató bejelentésére garázdaságért jelentettek fel

Kisgazda 2008.08.30. 05:34

Még éppen csak kinevezett rendőrkapitány volt Petrovics Sándor és máris meghozta a kórházvédőkkel szembeni első retorzióját: 7 embert garázdaságért feljelentett a rendőrség az egri bíróságon. A lehetőséget az szolgáltatta, hogy a megbízott a megbízottnak telefonált, hogy rendőrök rohamosztaggal rohanjanak, mert petícióval jöttek hozzá a kórházból és az irodája előtt ácsorognak. Megbízott kapitány azonnal teljesítette is megbízott F(j)odor igazgató kérését és a lehető legnagyobb egységgel kivonultak a helyszínre. Mire odaértek, az emberek már békésen sétáltak vissza a munkahelyükre. Ekkor találták szemben magukat a szirénázó rendőr kocsikkal és talpig beöltözött-felszerelt rendőrökkel, fotósokkal, igazoltató közkatonákkal. A rendkívül ingerlő képet a kórházvédők békésen viselték és visszatértek a munkahelyükre.

Ma tudtuk meg, hogy a megbízottból kapitánnyá lett Petrovics Sándor a béke és nyugalom ellenére 7 kórházmentőt feljelentett garázdaságért.

Úgy gondoljuk, hogy a rendőr a nemzetet kell szolgálja és nem egyes hatalmi és gazdasági érdekcsoportok kénye-kedve szerint, mert abból csak olyan brutális cselekmények következhetnek be, mint Budapesten, 2006.október 23-án.

Hogy jól döntött-e a kapitány, azt az idő eldönti. Figyelmeztető jel, hogy másfél év alatt Egerből két kapitányt már leváltottak. Nehéz egy Gyurcsány igénye szerint működő országos rendőri vezetéstől függetlenedni, az tény. De hogy a tőke birodalom ocsmány játéka ellen demonstráló békés embereket erőfölénnyel és feljelentéssel megfélemlíteni, az már a Kádár rezsim '80-as éveit hozza vissza.

Az ítéletek meghozatala előtt érdemes elgondolkodni azon, hogy Sós Tamás meghosszabbított jobbkezét F(j)odor elvtársat nem kellene-e vaklárma miatti rendőrségi mozgatásért feljelenteni?

vitéz Szíki Károly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr21640509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása