HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Szimpla beetetés Gyurcsány új adócsomagja

Kisgazda 2008.08.29. 02:59

A miniszterelnök egy kényszeres programalkotó - mutatott rá szerdán Varga Mihály, utalva arra, hogy Gyurcsány Ferenc nyilvánosságra hozta legújabb, immár hetedik programját.

A Fidesz gazdasági szakpolitikusa újságírók előtt emlékeztetett: 2005-ben a Száz lépéssel, 2006-ban az Új Magyarország kormányprogrammal, majd az Új Egyensúly konvergenciaprogrammal állt elő a miniszterelnök, majd 2007-ben jött a 48 pont, később megtoldva egy újabb 7 pontos csomaggal, 2008 februárjában pedig az Új polgárosodás programjával állt elő Gyurcsány Ferenc. Ez összesen hat program, amelynek az "eredményét" mindannyian jól ismerhetjük, ha megnézzük, milyen állapotban van az ország - fogalmazott Varga, s megjegyezte, mivel ezeknek mindig az ellenkezője valósult meg, a Fidesz tart tőle, hogy a tegnap este nyilvánosságra hozott, legújabb adóprogram is csak egy szimpla beetetés: semmilyen eredményt nem hoz majd.

Varga Mihály kiemelte: ehelyett a szakma által is erőtlennek és koncepciótlannak minősített tervezet helyett valódi programra lenne szükség, de erre egy kisebbségi kormány képtelen. Csak egy előrehozott választás hozhat megoldást - húzta alá a fideszes szakpolitikus.

A sajtótájékoztatón kiosztottak egy anyagot arról, hogy a médiában milyen vélemények jelentek meg Gyurcsány új programjáról. Az index.hu szerint a csomag egy-két év alatt kimúlhat, míg a portfolio.hu félénknek, elégtelennek, sőt pocséknak minősítette az adóelképzeléseket, s úgy véli, az intézkedések kizárólag a népszerűség növelését célozzák a közelgő választásokra való felkészülésben.

(fidesz.hu)

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr95638716

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása