HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Országos vezetőségi értekezletet tartott a KIT

Kisgazda 2008.08.23. 19:21

A Szövetségesek Házában került sor 2008. augusztus 22-én a KPE ifjúsági tagozatának országos vezetőségi értekezletére.

A Kisgazda Ifjúsági Tagozat (KIT) országos elnökségének, valamint megyei elnökeinek részvételével lezajlott alkalom kapcsán Dr. Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Egyesület - Kisgazda Polgári Szövetségpárt elnöke levélben köszöntötte az ifjú kisgazdákat. Levelében többek közt így írt: "Örömmel látom, hogy a fiatalok körében a megkezdődött szervezés, a kérés, hogy vegyenek részt a magyar politikai életben erejük és képességük szerint, sokak részéről meghallgatásra talált. Ma már elmondhatjuk, hogy az indulás sikeres, a jövő reményteli. Köszönetet kell mondanom azoknak, akik hittek abban, hogy a fiatalság mozgósítható, okos és jó célok érdekében tenni kívánó. Szeretném remélni, hogy a jó kezdetet még jobb folytatás követi."

Az ülés elején Tábori Ferenc, a tagozat megbízott kampányfőnöke tartott összefoglalót a 2009-es Európai Uniós képviselőválasztásig hátralévő időben az ifjú kisgazdák előtt álló feladatokról. Hangsúlyozta, hogy az EP választást az Országgyűlési választások főpróbájának kell tekinteni. A kampányfőnök a KIT kiemelten fontos feladatának Dr. Becsey Zsolt kisgazda EP képviselő-jelölt kampányának támogatását tekinti.

Chladek Tibor, a tagozat országos elnöke rövid belpolitikai összefoglalót tartott, kiemelve a Drogmentes Magyarországért Charta sikerét, jelentőségét. A KIT országos vezetőségi tagjai tartózkodás és ellenszavazat nélkül megbízták Polyák Józsefet, a charta egyik szellemi szülőatyját az ifjú kisgazdák drogügyi stratégiájának további irányításával.

Ezután a résztvevők rátértek a határozati javaslatok megtárgyalására.

A résztvevők deklarálták, hogy a KIT a jövőben is a KPE tagozataként kíván működni, elsődleges céljának pedig a népi-nemzeti értékek képviseletét, a kisgazda hagyományok ápolását, a mezőgazdaságban elhelyezkedni kívánó fiatal gazdálkodók érdekvédelmét, valamint a kormányzat által magára hagyott magyar vidék támogatását tartja.

A KIT ülését megtisztelte jelenlétével Kékesi Márton, a Kisgazdák országos vezetőségének tagja, a KPE fővárosi elnöke is, aki elismerően szólt a tagozat vezetőinek szervezőmunkájáról, és méltatta a KIT jelentőségét a Fidesz vezette Szövetség ifjúsági szervezetei között.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr59629497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása