HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Jobb egyenes a tőkebirodalomnak Egerben

Kisgazda 2008.08.21. 19:31

Nagyboldogasszony napján, augusztus 15-én KORMÁNY- ÉS RENDSZERVÁLTÓ NAGGYŰLÉSRE hívta össze Egerbe az ország radikális jobb oldalát a Forradalmi Emlékbizottság.

Eljöttek a goj motorosok, traktorral a gazdák, a budapesti -és debreceni Kossuth teresek, a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége, Fetzer János vezetésével, a Magyar Gárdisták és a Jobbikosok.

Az ötlet még a XII. kerületi Turul szobornál fogalmazódott meg. Az egri kórház védelmében a HospInveszt strómanjai és erőszakos hazudozói ellen is kellene egy erődemonstráció.700 napja megszakítás nélkül tüntetnek az egri nemzeti ellenállók a Gyurcsány kóbor-kabinet menesztéséért. Erre a napra jöttek most azok a tüntetők, akik a Bazilika előtt megrendezett Árpád véri országos futam óta nem találkoztak itt Egerben.

Papp Lajos szívsebész melletti szimpátia tüntetéssel kezdődött, majd kisidő múltán színre lépett a professzor mindig irányadó és mérték tartó beszéddel.

A felszólalók: Pelyhe Tibor, Evelin József, Bognár Ignác, Petrik László, Hamza Etelka, Czipzer Ottó, Fetzer János, Ágoston Tibor, Agárdi János, Marosfalvi Pál rendkívül kemény szónoklataikkal emlékeztettek arra, hogy minden baj oka a félresikeredett és elcsalt rendszerváltás, melynek következménye a kétpárt rendszer felé haladás és a beteges Gyurcsány jelenség kivirágzása. Nem beszélve arról a gyalázatról, hogy tömeggyilkos Kádár János elvtársi köre kibújhatott a Bazilika katakombái alól és most fenyegetően megjelent. Sokan tették fel a kérdést, milyen városi vezetés az, ahol nem csak állnak a kommunista totemek, de még ez a gyalázat is bekövetkezhetett. A pufajkások újra megszállják a katolikus várost?

A felszólalók emlékeztettek arra, hogy egy maroknyi radikális csoportnak köszönhető mindaz, hogy még ma beszélhetünk kórházról. Kétségtelen, hogy a gesztenye kikaparásában elévülhetetlen érdeme van a Forradalmi Emlékbizottságnak, akik polgári engedetlenséggel egy évvel ezelőtt megakadályozták a kórház azonnali átjátszását. A Kisgazda Polgári Szövetség Heves megyei elnöke indította el ezt a tiltakozó mozgalmat 2007 júniusában. Ezt követően jött a városba bevezető utak lezárása, kórházunk traktorokkal, gépkocsikkal való körbezárása .A Megyeházán testi harc az In-Kal Securiti embereivel, importált rendőrökkel, Rebiszes fenegyerekekkel. De mindig ésszel és nem erőszakkal. Ha kellett, malaccal aláztuk meg a disznófejű nagyurakat, ha a bűzlő bolsevik ólra akartuk felhívni a figyelmet.

Nyomorogtunk órákon át 30-an 40 négyzetméteres helyiségbe zsúfolva 40 elhárító rendőrrel, víz nélkül, éhezve, 5-6 órán át.

A végén pedig, ha kihirdetik a győzelmet, megtöltjük a SÓS kolbászt!!!!!!! Az áruló Ambrus petőfibányai fuvarosnak és még egy féltucatnyi egykori FIDESZES árulónak köszönhetően( kik most újra ott kavarnak és zavarnak a kórház körül) most kénytelenek vagyunk a flaszteren kivívni a szabadságunkat. Ígérjük, hogy az árulókon és nemzetárulókon minden sérelmünket és jogfosztott állapotunkat számon kérjük. Itt, Egerben és az ország minden táján-- erről is szólt ez az I. KORMÁNYVÁLTÓ NEMZETGYŰLÉS.

v.Szíki Károly

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr100626555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása