HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Kisgazdaegység

Kisgazda 2008.07.27. 03:58

Csak a jelenlegi, a Fidesszel kialakított szövetségi rendszeren belül képzelhető el a kisgazdaegység - jelentette ki Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Szövetség elnöke szombaton Csongrádon, arra reagálva, hogy sajtóhírek jelentek meg arról, új elnöke van az FKGP-nek.

A Kisgazda Polgári Szövetség kész a tárgyalásra és az együttműködésre az FGKP törvényesen bejegyzett elnökével, akinek azonban el kell fogadnia, szövetségi politikánkon nem kívánunk változtatni - mondta a politikus a dél-alföldi régió kisgazda vezetőinek tanácskozása előtt tartott sajtótájékoztatón.

A szövetségi politikánkhoz csatlakozni lehet, akár szembe is lehet menni vele, de akkor nincs együttműködés.

Ma a kisgazda értékeket nem lehet másként érvényesíteni, csak egy szövetségi rendszeren belül. A KPSZ nem öncélúan - országgyűlési és önkormányzati képviselői helyek megszerzése miatt - vesz részt a szövetségi rendszer munkájában, hanem azért, hogy programja megjelenjen és érvényesüljön - hangsúlyozta az elnök.

Egy pénteken kiadott közlemény szerint a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntésével megsemmisítette Hegedűs Péter elnöki mandátumát, így a párt vezetője és törvényes képviselője Nagy Sándor László.

hir6.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr100587376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása