HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Ifjú kisgazda konferencia Szuhafőn

Kisgazda 2008.07.23. 13:27

A Kisgazda Ifjúsági Tagozat (KIT) országos, fővárosi, valamint Pest megyei vezetősége négynapos konferenciát tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szuhafőn, igazi autentikus kisgazda környezetben.

A megbeszélések fő témája a KIT országos szervezettségének megítélése volt. Ez egyébiránt igen kedvező, lévén, hogy mára, alig két hónappal a megalakulás után az ország legtöbb megyéjében jelen vannak alapszervezeteik révén az ifjú kisgazdák. A konferenciabeszélgetések során szóba került a polgári kisgazdáknak a Szövetségen belüli helyzete és az előre hozott választások esélye is.

A hosszú hétvégén a komoly beszélgetések mellett a közös kikapcsolódásról is szólt, így az ifjú kisgazdák lovaglással, természetjárással, társasjátékozással töltötték a szabadidőt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr76581680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása