HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Elszegényednek a Békés megyei nyugdíjasok

Kisgazda 2008.07.06. 21:51

Az ország egyik leginkább elöregedő megyéjében különösen fontos az, hogy a politika ne engedje elszegényedni a nyugdíjasokat - hangzott el a tegnapi, gyulai sajtótájékoztatón.

Kertész István, a gyulai nyugdíjas polgári egyesület vezetője elmondta, folyamatosan csökken a nyugdíjak reálértéke, amit a jelenlegi kormányzat figyelemelterelő kampánnyal próbál kompenzálni. - Több tízezer forintot vettek el az utóbbi néhány évben a nyugdíjasoktól, így nem csoda, hogy egyre inkább elszegényednek az idősek - jelentette ki a fürdőváros Kossuth terén, a Lenin-gödörként ismert helyszínen állva Kertész István. Azt már Balogh Lajos, a Kisgazda Polgári Egyesület megyei alelnöke mondta el, hogy a nyugdíjkorhatárnak az SZDSZ által bejelentett emelésével nem érnének el semmit, mert az idősebb korosztály tagjai nem jutnának munkához. Balogh Lajos úgy látja, az általános elszegényedés nem csak az időseket sújtja, a magyar lakosság jelentős része szenved az áremelkedések miatt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr3556262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása