HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Megemlékezés Kerekegyházán

Kisgazda 2009.02.25. 02:53

2009. február 25-én 17 órától Kerekegyházán a Fidesz, az MTÉE és a KDNP helyi szervezetei közös megemlékezést tartanak a kommunista diktatúra áldozatainak emlékére. Ünnepi beszédet mond: Dr. Turi-Kovács Béla, a KPE-KPSZ elnöke

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség, a Magyarországi Tanyákon Élők Egyesülete és a Kereszténydemokrata Néppárt kerekegyházi szervezete 2009. február 25-én szerdán 17 órától megemlékezést tart a kommunizmus áldozatainak emlékére. A megemlékezés 17 órakor a kerekegyházi római katolikus templomban tartandó szentmisével kezdődik. A megemlékezés a szentmise után 18 órakor folytatódik a Katona József Művelődési Házban. Ünnepi beszédet mond: Dr. Turi-Kovács Béla a KPE-KPSZ elnöke.

(kpe.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr57964410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása