HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Az SZDSZ új miniszterelnököt akar, vagy szakértői kormánnyal folytatná

Kisgazda 2008.09.04. 20:14

Ultimátumot intézett az SZDSZ néhány vezető politikusa az MSZP vezérkarához - értesült a Magyar Hírlap szerda este.

Információink szerint a szabad demokraták egyértelműen a szocialisták tudomására hozták, hogy első körben mindössze két dologban hajlandók egyeztetni volt koalíciós partnerükkel. A liberálisok vagy egy Gyurcsány nélküli, vagy pedig szakértői kormány felállításához kötnek minden további érdemi tárgyalást. Ismét megerősítették, hogy Gyurcsány legújabb programja csak a miniszterelnök túlélését szolgálja, ezért tárgyalási alapnak sem tekintik, és semmilyen körülmények között nem támogatják. Értesüléseink szerint a szocialisták keddi elnökségi ülésén Gyurcsány Ferenc többször is megjegyezte, hogy egy jó megállapodás nem múlhat személyi kérdéseken.

"Tudjuk, ott van az asztalán a lemondási nyilatkozat, vegyen egy mély levegőt, legyen erős ember, és írja alá. Rövidítse meg ezzel Magyarország politikai agóniáját" - szólította fel Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője tegnap Gyurcsány Ferencet. Navracsics a miniszterelnök Megegyezés című programját a legutolsó kitörési kísérletnek minősítette. Az elmúlt hetek történéseire utalva megjegyezte, hogy a lemondásra Ausztria kancellárja és Japán miniszterelnöke is képes volt.

(Magyar Hírlap)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr84648734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása