HTML

Kisgazdák Blogja

A polgári kisgazdák nem hivatalos blogja. A bejegyzés tartalmáért a szerző felelős.

Friss topikok

Betelt az Idő és elkötelezett már az Isten országa

Kisgazda 2009.04.08. 03:58

Tisztelt kormányzó hölgyek és urak. Mit művelnek velünk? Mit tesznek a nemzettel? Vergődnek a saját vérükbe.Véletlenül nem mi vagyunk az önök munkáltatója?De mi már nem kérünk önökből,elég volt.Kérjük a jogot ahhoz hogy új vezetőséget válasszunk magunknak.Ne őnök válasszanak hejettünk.Tudják önök hogy mi van itt Baranyában?Nyomor,szegénység,munkanélküliség és hatalmas kilátástalanság.

Hölgyeim és uraim önök onnan fentről ezt nem is érzékelik,minden képviselő zsíros állásával.S nem a parlamenti fizetésre gondolok az csak zsebpénz önöknek.Az melett önök cégvezetők,orvosok,jogászok s soraolhatnám,Ezt mondani sem kell mivel jár ez. Miért oly nehéz azt a szót kimondani hogy ennyi felállunk és itt most abbahagyjuk.Hiszem hogy vannak önök közt tisztességes hazáját szerető politikusok,kiknek fájj látni a nemzet elsüjjedését.

Higgyék el nem szégyen bevallani nem megy mi ehhez nem értünk.Én is rengeteg mindenhez nem értek de nem szégyellem emberek vagyunk és esendők.De bennem keresztény emberként megszólal Isten hangja ne tedd ez neked nem fog menni.Most sorolhatnám az ágazatokat amik csődbe mentek de nem teszem hanem könyörögve kérem önöket a Magyar nemzet a Haza nevében álljanak meg adják vissza a polgároknak a kezébe azt a jogot hogy döntsenek ők hogy kinek a kezébe teszik le Magyarország sorsát.

Ha nem teszik meg önök ezt,nagy lesz az önök lelkének terhe és Isten ítélő széke előtt felelnek a tetteikért.Mert Ne feledjék Isten mindent lát és ő előtte nincsenek titkok és rejtett gondolatok.Segítsenek visszaadni Magyarország becsületét és emeljük fel újra ezt a beteg nemzetet.S talán megbocsáttatik az önök bűne!

Füredi Zoltán

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisgazda.blog.hu/api/trackback/id/tr641053083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

staropramen 2009.04.10. 09:52:12

Füredi Úr!
ha a címzettek erre a posztra sem hajlandók az előrehozott választásokra akkor már tényleg nincs tovább.
csak szólok:vergődnek a saját vérükbe-helyesen-vérükben.
süti beállítások módosítása